Ge människor friskt vatten

Jobba på Sveriges mest anlitade kedja för vattenrening!
Vi hjälper hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter med allt från gratis vattenanalys till fullbordad installation.

Lediga tjänster hos oss

Bygg upp ett eget sälj- och servicekontor i en efterfrågad och växande bransch.

Bli franchisetagare

Som servicetekniker hos oss på JMS Vattenrening är du en av våra viktigaste personer.

Bli servicetekniker

Som säljare hos oss på JMS Vattenrening är du oftast den som träffar våra kunder först.

Bli säljare

Vad vi söker - vad du får

Vi tror inte att formell utbildning berättar allt om en medarbetare. Tidigare erfarenhet av vattenrening är därför inte nödvändigt för att börja jobba hos oss. Däremot tror vi att det är bra om du hunnit jobba några år redan och nu vill göra något lite mer utmanande och roligare i en kunskaps- och serviceorienterad verksamhet. Vi vet att det är bra om du är social, gillar kommunikation och har en vilja att göra rätt. Vi erbjuder ett beprövat system med utbildning, löpande support och stöd när du ansluter. Så att du får rätt förutsättningar att bli en viktig del av vårt företag. Du kan förvänta dig att snabbt bli en behövd person i verksamheten. Att jobba med personliga kontakter och att hjälpa människor på riktigt. Du kan också förvänta dig att få ta eget ansvar med stöd av oss andra som jobbar här.

fjäril

Vi sätter alltid kundens behov i centrum och vi gör ofta hembesök. Dels för att kunna göra en utvärdering av den befintliga vattensituationen och dels för att se vilka installationsmöjligheter som finns och för att berätta och förklara för våra kunder hur processen går till. Vårt mål är att ge våra kunder friskt vatten och en smidig process på vägen dit. Känns det intressant vill vi gärna höra av dig!