Vår metod

Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg – hela vägen.
Från första kontakt till installerat och testat.

1. Kontakt

Oavsett om du har egen brunn eller kommunalt vatten kan du uppleva att ditt vatten har annorlunda smak, lukt eller färg. Tillsammans bokar vi en tid där vi besöker dig för att visa vilka olika möjligheter som finns för en anpassad vattenlösning.

2. Besök

Alla hushåll ser olika ut och har olika behov. För att kunna ge dig en rättvis bild av vad som är den bästa lösningen för just din vattenrening tittar vi på vilka förutsättningar och alternativ som finns.

3. Erbjudande

Vi presenterar en lösning som passar dina vattenbehov. Priset inkluderar allt material och installation, vilket ger dig ett fast pris som gäller utan kostsamma tillägg.

4. Beställning och leverans

När du valt en vattenreningslösning som passar dig bokar vi in datum för installation.

5. Installation

Vår servicetekniker installerar din nya vattenrening och ser till att du får all nödvändig information samt rekommendationer om skötsel och service.

6. Service

Vi levererar driftsäkra produkter som ger dig ett friskare vatten. Vi erbjuder också regelbunden service av din vattenreningslösning. Vi finns över stora delar av landet, nära dig, för att enkelt och smidigt kunna utföra underhåll och service.